logotype

Keep Calm and Sparkle

Op 4 maart 2016 was het zover, na een lange voorbereiding hebben wij ons jubileum-concert gegeven in het Arsenaal in Grave. Wat een geweldige avond was het!!

Popkoor Sparkle opende de avond met Willkommen / Cabaret, toepasselijker dan dat, kon haast niet. Na een aantal nummers en enkele solo's nam cabaretier Ernest Beuving het over, onder begeleiding van zijn gitarist Erik Raayman. Ernest verraste het publiek met enkele typetjes en sketches en sloot zijn eerste deel af met het nummer 'Enschede' waarbij ons koor meezong vanuit achterin de zaal. Daarna werden er nog enkele nummers gezongen door Sparkle, waarna de pauze begon en het aanwezige publiek kon gaan genieten van een drankje.

Na de pauze opende Ernest het tweede deel van de avond, wederom met typetjes en sketches. Toen hij het podium verliet, stonden de 'Sparkle Sisters' al klaar en begonnen zij, begeleid door trompettist Theo Peters van de Mertblaozers en in stijl gekleed, aan hun medley van de Star Sisters. Vervolgens kwam Sparkle nog een aantal nummers zingen en was er nog een laatste solo, gezongen door vier koorleden. Tot slot nog enkele nummers en als allerlaatste zong Ernest samen met ons nog het nummer 'Is Er Een Land' waarmee de avond toch echt, véél te snel voor ons gevoel, tot een einde kwam.

Veel mensen bleven nog in het Arsenaal om met ons een drankje te drinken en na te praten over een zeer geslaagde avond.
Bedankt aan iedereen die eraan meegeholpen heeft om dit concert mogelijk te maken!